Mina tjänster

Din hjärna kan inte skilja på vad du tänker och vad som är verklighet. Så de tankar du ger din hjärna blir din verklighet. Av de ca. 65 000 tankar som du tänker varje dag så är ca.95% av dem samma tankar du hade dagen innan. Har man den här kunskapen så förstår man vikten av att ändra sitt tankemönster om man vill få ett annat resultat i sitt liv.

Hypnoscoaching

Hypnos kan hjälpa dig att komma förbi dina hinder och nå dina drömmar och mål snabbare. Oftast räcker det med en session för att lösa det du vill bli av med eller förändra. Några vanliga saker som hypnos kan hjälpa dig med är, fobier, tala inför publik, sömnproblem, självförtroende, panikattacker, rökning, stress, bli av med sötsuget, motivation, prestation i sport mm. En hypnossession tar 45-60 minuter. 

Pris 1150kr

Samtalscoaching 

Genom samtal kan du hitta nya vägar i livet som du kanske inte själv sett eller vågat ta. Vi utgår från här och nu för att se vart du vill i livet och hur du vill att din framtid ska se ut. Jag erbjuder även samtal tillsammans med djur om det skulle kännas tryggare och mer avslappnat. Man kan också välja att ta samtal under en promenad i naturen. Det är du som väljer vad som känns bäst för dig. Det görs ingen journalföring på våra samtal och jag har tystnadsplikt. Samtal individuellt är 45 minuter och för par 60 minuter. 

Individuellt 45 minuter 850kr

Par 60 minuter 1150kr

Andning, yoga och mental avslappning

Andningstekniker och rörelser för att få energi flödet i kroppen att röra sig friare. Ökad cirkulation ger bättre välmående fysiskt, mentalt och själsligt. Vi börjar med enkla andningsövningar fortsätter med lätta yoga rörelser för hela kroppen och avslutar med mental avslappning.

Efter träffen kommer ni att känna att andningen blivit bättre, cirkulationen i kroppen har ökat och sinnet är lugnare.Det här passar alla människor och åldrar.


 75 minuter 300kr/person minst 2 personer men max 3 personer.